Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@12:28:33 GMT

تفاوت باورنکردنی هزینه سفر به شمال ۲۰ سال بعد از سریال خط قرمز

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۳۱۷۲

تفاوت باورنکردنی هزینه سفر به شمال ۲۰ سال بعد از سریال خط قرمز

‍‍‍‍‍‍

فرارو- اجاره ویلا در شمال الان حداقل شبی ۸۰۰ هزار تومان آب می‌خورد، پر کردن باک بنزین پراید حدود ۵۵ هزار تومان هزینه دارد و مرغ را کیلویی ۵۴ هزار تومان می‌فروشند. این هزینه‌ها نسبت به ۲۰ سال قبل که سریال خط قرمز پخش می‌شد، تفاوت باورنکردنی دارد. اخیرا ویدئویی از این سریال در فضای مجازی وایرال شده که در آن سروش گودرزی بازیگر نقش رامین به هزینه ۲۵ هزار تومانی سفر دو روزه‌شان اشاره می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد دو دهه از پخش سریال خط قرمز، خرید یک بسته سیگار به‌تن‌هایی ۲۵ هزار تومان تمام می‌شود و ارزش هندوانه‌ای که در این ویدئو به‌چشم می‌خورد دو برابر کل هزینه‌ای است که با آن کاراکتر‌های سریال خط قرمز راهی شمال شدند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی هزینه بنزین؛ حداقل ۱۵۷ هزار

قیمت بنزین ۲۰ سال قبل لیتری ۳۸ تومان بود. بعد دو دهه قیمت بنزین سهمیه‌ای به لیتری هزار و ۵۰۰ تومان رسیده و نرخ آزاد آن سه هزار تومان است. اگر فرض کنیم یک بار قبل رفتن، یک بار قبل برگشتن و یک بار هم برای گشت‌و‌گذار در سفر بنزین بزنیم و با پراید که حجم باک کمتری نسبت به اغلب خودرو‌ها دارد، مسیر تهران - شمال را طی کنیم، حداقل ۱۵۷ هزار و ۵۰۰ تومان فقط خرج بنزین می‌شود. حالا اگر این سه‌تا باک را با سهمیه آزاد پر کنیم، خرج بنزین دو برابر می‌شود و به ۳۱۵ هزار تومان افزایش پیدا می‌کند.

هزینه اقامت؛ حداقل شبی ۳۰۰ هزار

اجاره ویلا در شمال الان ممکن است بیشتر از پنج میلیون تومان بابت هر شب تمام شود. این رقم را بابت ویلا‌های استخردار و لاکچری دریافت می‌کنند و می‌شود با کمتر از یک میلیون تومان سراغ گزینه‌های ارزان‌تر رفت. مثل ویلایی که در یکی از شهر‌های گیلان واقع شده، گنجایش آن شش نفر است و برای اجاره این ویلا باید شبی ۸۰۰ هزار تومان اجاره داد. یعنی اگر بخواهید در این ویلا دو شب اقامت داشته باشید، باید یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان کنار بگذارید. البته اجاره سوئیت و اقامتگاه بومگردی می‌تواند صرفه اقتصادی داشته باشد. الان بین اقامتگاه‌های بومگردی در شمال می‌شود مورد‌هایی را پیدا کرد که ظرفیت آن‌ها حداقل شش نفر است و بابت آن باید شبی ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کرد. اجاره ارزان‌ترین سوئیت‌های شمال نیز در همین بازه قیمت قرار می‌گیرد و به‌این ترتیب هزینه دو شب اقامت در ارزان‌ترین سوئیت‌ها و اقامتگاه‌های بومگردی شمال حدود ۶۰۰ هزار تومان خواهد بود.

هزینه غذا؛ مرغ کیلویی ۵۴ هزار

قیمت مرغ الان به کیلویی ۵۴ هزار تومان رسیده است. اگر شش نفر بخواهند در یک وعده مرغ کباب کنند احتمالا به دوتا مرغ نیاز دارند و این کار هزینه خرید مرغ را به ۲۱۶ هزار تومان می‌رساند. بسته یک کیلویی گوشت راسته بدون استخوان گوسفندی را حدود ۳۰۰ هزار تومان می‌فروشند و راسته با استخوان گوسفندی را کیلویی ۱۸۴ هزار تومان. الان یک پرس چلو کباب و جوجه‌کباب حداقل ۱۰۰ هزار تومان فروخته می‌شوند. کف قیمت چلوخورشت قیمه و چلوخورشت قورمه‌سبزی به ۶۰ هزار تومان رسیده و خورشت باقالی‌قاتوق که یک غذای شمالی به‌شمار می‌رود، حداقل ۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود. این قیمت‌ها را فقط برای یک وعده غذایی درنظر بگیرید. در تصاویری که اخیرا از سریال خط قرمز وایرال شده، هندوانه هم به‌چشم می‌خورد. این یکی را الان حداقل کیلویی پنج هزار تومان می‌فروشند که خرید یک هندوانه ۱۰ کیلویی حدود پنج هزار تومان تمام می‌شود. یعنی دو برابر کل هزینه‌ای که ۲۰ سال پیش برای سفر به‌شمال نیاز بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اجاره ویلا هزار تومان سریال خط قرمز ۲۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • لیفت وزنه 210 کیلویی توسط دختر 13 ساله
  • رقم باورنکردنی بدهی بابک زنجانی و معادل آن در ایران
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • ۲ خط قرمز در صداوسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • ۲ خط قرمز در صدا وسیما که «نون خ» به آنها نزدیک شد/برای صحبت از فصل ششم هنوز زود است
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • سریال قطب شمال اقتباسی از رمان کنت مونت کریستو یا نسخه ایرانی یک سریال ترکی؟