Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

با نزدیک شدن به فصل پیش تولید و تولید آثار سینمایی تمامی اذهان عمومی و نگاه اهالی سینما به حضور بازیگران محبوب و مطرح سینما در آثار متفاوت و احتمال حضورشان با آن آثار در جشنواره فیلم فجر است.

کم کاری یا پرکاری بازیگران در جشنواره فیلم فجر می‌تواند به نوعی تضمین کننده سال خوب اکران برای هر بازیگر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این آمار قطعی نیست و گاهاً دیده شده که یک بازیگر با تعداد بسیار زیادی فیلم راهی جشنواره فیلم فجر می‌شود، اما هیچکدام از آن آثار توسط هیات انتخاب برگزیده نمی‌شود.

"حقیقت دوست در فیلم جدید کیمیایی"

 

از سویی برخی اوقات بازیگران در جشنواره فیلم فجر حضور می‌یابند و تا کسب سیمرغ نیز پیش می‌روند، اما در چرخه اکران سال بعد آثارشان خیلی دیر اکران می‌شود.

شهرام حقیقت دوست بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون همواره کارنامه درخشانی از خود در تئاتر به جا گذاشته و آثار به یادماندنی را در عرصه تلویزیون بازی کرده است اما تاکنون توانسته به موفقیت بزرگ سینمایی دست پیدا کند.

وی امسال و در آستانه سی‌وهفتمین جشنواره فیلم فجر تاکنون با چهار فیلم شانس حضور در جشنواره را داراست. شانسی که شاید برای نخستین بار سیمرغ را در دستان حقیقت دوست قرار دهد.

"لابی" به کارگردانی "محمد پرویزی"، "جاده باریک می‌شود" به کارگردانی "مصطفی تقی زاده"، "عطر داغ" ساخته "علی ابراهیمی" و "معکوس" نخستین ساخته پولاد کیمیایی نام چهار اثری است که حقیقت دوست با آنها به فجر امسال چشم دوخته است.

حقیقت دوست از آن دست بازیگرانی است که از تئاتر وارد عرصه سینما شده و در طی سالهای پرکاری در سینما تئاتر را فراموش نکرده است. وی در بیش از 30 اثر نمایشی به ایفای نقش پرداخته است.

وی بازیگری را از سال 1373 و با پسر کارون (امیر دژاکام) شروع کرد و با بازی در سریال مهر خوبان در سال 74 به تلویزیون آمد. اولین تجربه سینمایی شهرام حقیقت دوست بازی در نقش کوتاهی در فیلم درخت گلابی (داریوش مهرجویی) بود.

"شهرام حقیقت دوست در فیلم ماه تی‌تی"

 

بازی روان او در سریال خط قرمز باعث شد که اصغر فرهادی برای بازی در یکی از قسمتهای سریالش یعنی داستان یک شهر 2 از او دعوت کند. او در فیلم عطش بر اساس فیلمنامه‌ای از پیمان معادی و در کنار فریبرز عرب نیا و بهرام رادان بازی کرد.

نقش آفرینی تأثیرگذار در فیلم جنایت (محمدعلی سجادی) بازی ماندگاری در کارنامه او به جا گذاشت فیلمی که بر مبنای رمان کلاسیک جنایت و مکافات داستایفسکی ساخته شد و او هم کاندیدای بهترین بازیگر نقش اول از جشن خانه سینما شد.

فیلم‌های چند می‌گیری گریه کنی، سنگ، کاغذ، قیچی، کلاشینکف (سعید سهیلی)، هیلانه، زرد، لابی و زیر سقف دودی (پوران درخشنده) از دیگر آثاریست که شهرام حقیقت دوست در آنها جلوی دوربین رفت.

حقیقت دوست طی این سالها در بیشتر از 21 اثر سینمایی به ایفای نقش پرداخته اما همچنان در آرزوی موفقیتی بزرگ در سینمای ایران است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم جشنواره فیلم تئاتر تلویزیون تئاتر بازی تلویزیون بازی اصغر فرهادی رمان خانه سینما گریه دوربین سینمای ایران تئاتر جاده جشنواره فیلم فجر خانه سینما داریوش مهرجویی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۹۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

کد خبر 6091923 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • شایعه‌ای جذاب در مورد یکی از محبوب‌ترین سریال‌های تاریخ
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!